Rreth Nesh

Computertrade është themeluar në vitin 2000, në qytetin e Podujevës, 30 km në veri-lindje nga kryeqyteti i Kosovës, Prishtina. Mungesa e një kompanie të specializuar në IT në një qytet me mbi 100,000 banorë ishte një nga arsyet kryesore për të ndërmarrë këtë hap.

Fillimisht Computertrade ka ofruar trajnime të Teknologjisë Informative për stafin e komunës dhe për qytetarët e interesuar. Brenda një kohe të shkurtër Computertrade ka filluar ofrimin e shërbimeve për servisim dhe mirëmbajtjen e PC. Shtatë muaj pas themelimit kompania filloi shitjen e pajisjeve të IT në institucionet publike, kompanitë private dhe për qytetarë.

Hapi tjetër ishte të zgjerohen operacionet tona në kryeqytetin e Kosovës, ku ndodhet Qeveria Qendrore. Computertrade nënshkroi një kontratë 6 muajshe me Ministrinë e Shëndetësisë (viti 2004) për servisimin dhe mirëmbajtjen pajisjeve të IT të tyre. Kjo kontratë vazhdoi për 2 vjet.

Kontrata e njejtë është nënshkruar me Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor.
Gjithashtu nga viti 2004 kemi filluar sigurimin e IT dhe pajisje komunikimi për shumë institucione publike (Ministritë, Posta dhe Telekomi i Kosovës, etj).

Duke filluar nga viti 2012, Computer Trade hyri në biznesin e baterive industriale dhe ka pasur suksese konsekutive.

Si kompani dhe si distributor ekskluziv në territorin e Republikës së Kosovës, përfaqësojmë produktet e Enersys, që është lider global për prodhimin e baterive indsustriale.

Faqja zyrtare e Enersys http://www.enersys.com/

Detalet e Kompanisë

 • Computertrade ka selinë në Prishtinë
 • E regjistruar si Ndërmarrje Individuale në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë me Numër të Regjistrimit 80280912 dhe Nr. të TVSH-së 3006898
 • Computertrade ka 5 punonjës.
 • Kompania ka pasur rritje të të ardhurave të saj çdo vit;
 • Objektivi ynë kryesor në të ardhmen është sektori publik.

Referenca

Disa nga klientët tanë për bateri stacionare në sektorin e telekomit:                                                                                                                                                                     

 • IPKO
 • FSK 
 • POLICIA E KOSOVËS 
 • NATO KFOR HQ
 • TREPÇA
 • IQ to Link
 • PTK

Klient nga sketori i baterive traksionare:

 • “ELKOS GROUP”
 • “VIVA FRESH”
 • “DEVOLLI CORPORATION”
 • “BUÇAJ”
 • “KOSMONTE FOODS”
 • “QENDRA TREGTARE ARJETA– QTA”
 • “BETA GROUP”
 • “LOREAL”
 • “ATLANTIK GROUP”
 • “ADRIATIK GROUP”

Klient të tjerë:

  • Ministria e Shëndetësisë
  • Ministria e Forcës dhe Sigurisë së Kosovës
  • Ministia e Ambientit dhe Planifikimt Hapësinor
  • Ministria e Edukimit
  • Universiteti i Prishtinës
  • Oda Ekonomike e Kosovës
  • United Nations Mission in Kosova
  • Ministry e Punëve të Brendëshme
  • Imperial Tobacco Kosovo

Lajmet e fundit

Na gjeni në Google Map