Bateritë PowerSafe V

Specifikimet
  • Diapazoni i kapacitetit: 46Ah – 518Ah
  • Disponohen në njësi 2, 4, 6 dhe 12 volt
  • Kuti dhe kapak me material rezistent ndaj flakës UL94 V-0
  • Projektuar për një gamë të gjerë aplikimesh
  • Besueshmëri e lartë
  • Jetëgjatësi e madhe e provuar
Shkarkimet

Gama EnerSys® e baterive PowerSafe® V është projektuar veçanërisht për përdorim në aplikime që kërkojnë nivelet më të larta të sigurisë dhe besueshmërisë. Të provuara për përputhshmërinë me standardet ndërkombëtare më rigoroze, bateritë PowerSafe V njihen në të gjithë botën si zgjidhja më e mirë për aplikime në telekomunikim. Fama e baterive PowerSafe V për jetëgjatësi të madhe në shërbim, së bashku me performancën e shkëlqyer të intensitetit të lartë, bëjnë që ato të jenë zgjedhja numër një për sistemet UPS me veti specifike dhe integritet të lartë.

Pilat dhe modulet monobllok PowerSafe V kanë performancë superiore, ndërsa zënë më pak vend sesa bateritë konvencionale për energji rezervë. Përdorimi i plastikës ABS, me normë V-0 dhe rezistente ndaj flakës për kapakët dhe ndarjet me faqe të trasha, ofron rezistencë të lartë mekanike me veti sigurie të shkëlqyera.

Bateritë PowerSafe V janë projektuar duke përdorur teknologjinë e provuar të rikombinimit të gazit, e cila e bën të panevojshëm shtimin e vazhdueshëm të ujit, duke kontrolluar krijimin e hidrogjenit dhe oksigjenit gjatë karikimit. Oksigjeni i krijuar në katoda shpërndahet drejt anodave përmes veçuesve mikroporozë, dhe, pas një vargu reaksionesh kimike brenda pilës, rikombinohet për të formuar ujë. Çdo pilë është e pajisur me valvul sigurie që mundëson çlirimin e kontrolluar të gazit kur rritet trysnia brenda pilës.

Na gjeni në Google Map