Bateritë PowerSafe OPzV

Specifikimet
  • Diapazoni i kapacitetit: 215Ah – 3170Ah
  • Kapacitet e C10 tejkalojnë vlerat standarde DIN
  • 20 vjet jetëgjatësi e projektuar në 20°C
  • Rikuperim i shkëlqyer nga shkarkimi i plotë dhe aftësi ciklike e shkëlqyer
  • Siguri superiore funksionimi me bashkues plotësisht të izoluar, me elektrolit të palëvizshëm dhe valvul shkarkimi sigurie me një drejtim, me ngadalësues flake të integruar
  • Instalimi i lehtë: në pozicion vertikal ose horizontal
  • Shumë pak nevojë për mirëmbajtje: nuk shtohet ujë
Shkarkimet

Gama e baterive PowerSafe® OPzV nga EnerSys® është e përshtatshme për një gamë të gjerë aplikimesh, përfshirë telekomunikacionin, centralet e prodhimit të energjisë elektrike dhe sistemet e shpërndarjes, sistemet e sinjalistikës në hekurudha, aeroporte dhe porte, sistemet informatike, të ndriçimeve të emergjencës, dhe ato të automatizimit dhe matjes.

Gama e baterive plumb-acid me valvul rregullatore PowerSafe OPzV përdor një kombinim të testuar teknologjish me xhel dhe tubolare për të ofruar një nivel shumë të lartë besueshmërie. Këto pila teke përfitojnë nga një dizajn i optimizuar i pllakës, e cila ka kapacitete më të larta sesa vlerat DIN standarde. Gjithashtu, bateritë e gamës PowerSafe OPzV ofrojnë edhe një jetëgjatësi të shkëlqyer në karikim plotësues, edhe një jetëgjatësi të madhe ciklike, për një zgjidhje vërtet fleksibël.

Na gjeni në Google Map