Bateritë PowerSafe OPzS

Specifikimet
  • Diapazoni i kapacitetit: 216Ah – 3360Ah (C10/1.80Vpc/20°C)
  • Kapacitet e C10 tejkalojnë vlerat standarde DIN
  • Aftësi e shkëlqyer ciklike
  • 20 vjet jetëgjatësi e projektuar (20°C)
  • Besueshmëri e lartë funksionale
  • Nevojë e ulët për mirëmbajtje
  • Interval 3-vjeçar për mbushje me ujë
  • Përputhshmëri me DIN 40736-
Shkarkimet

Gama e baterive PowerSafe® OPzS nga EnerSys® është projektuar për përdorim në të gjitha aplikimet për energji rezervë që kërkojnë nivelet më të larta të besueshmërisë dhe sigurisë.

Pilat PowerSafe OPzS përfitojnë nga një dizajn i optimizuar i pllakës, i cili krijon rritje të kapacitetit krahasuar me kërkesat e standardit DIN të njohur ndërkombëtarisht. Gjithashtu, teknologjia e pllakës tubolare me kokë të fshehur ofron një performancë të shkëlqyer të aftësisë ciklike, së bashku me jetëgjatësinë e madhe të provuar tashmë për kushtet e tensionit plotësues, për një zgjidhje vërtet fleksibël.

Specifikimi i pilave PowerSafe® OPzS i bën ato ideale për një gamë të gjerë aplikimesh, si p.sh. në telekomunikacion, në prodhimin dhe shpërndarjen e energjisë elektrike, në sistemet e sinjalistikës në hekurudha, aeroporte dhe porte, sistemet informatike, atyre të ndriçimeve të emergjencës dhe në ato të automatizimit dhe matjes.

Na gjeni në Google Map