Bateritë ODYSSEY

Specifikimet
  • E projektuar dhe ndërtuar për të zgjatur deri në 3 herë më shumë se bateritë konvencionale
  • Teknologjia jonë TPPL (Pllakë e Hollë me Plumb të Pastër) na lejon të prodhojmë pllaka më të holla, kështu që bateria nxë më shumë pllaka. Më shumë pllaka do të thotë më shumë fuqi!
  • Veçuesit e ngjeshur TPPL të pllakës dhe dizajni AGM (Veshje me Qelq Përthithës) për performancë të jashtëzakonshme
  • Kontakte me aliazh të kallajisur me tunxh
  • Lidhës të fortë ndërmjet pilave
  • Mbështjellje me polimer të shkallës së lartë
  • Për të gjetur baterinë e duhur për makinën tuaj, kamionin, anijen ose skafin, vizitoni www.odysseybattery.com
Shkarkimet

Linja e baterive ODYSSEY® nga EnerSys siguron fuqi dhe performancë superiore për makina, anije, sportet me makina, automjetet e flotës dhe gjeneratorët.

Falë konstruksionit të fortë, përfshirë teknologjinë TPPL (Pllakë e Hollë me Plumb të Pastër) dhe dizajnin AGM (Veshje me Qelq Përthithës), bateritë ODYSSEY kanë dy herë më shumë fuqi dhe tre herë më shumë jetëgjatësi sesa bateritë konvencionale.

Ju lutemi, vizitoni www.odysseybattery.com për të mësuar më shumë rreth baterive ODYSSEY, për të gjetur baterinë e duhur ODYSSEY për mjetin tuaj, dhe për ta porositur online.

Na gjeni në Google Map