Bateritë Hawker Water Less 20

Specifikimet

 

  • Kursen kohë, kosoto pune me interval më të gjata ri-mbushjeje.
  • Kursen të ardhura me kosto të zvogëluar elektriciteti kur përdoret me Hawker HF (High Frequency-Frekuencë të lartë) Rimbushës .
  • Fleksibilitet në zgjedhje të mbushësit.
  • Më shumë dimensione: game e plotë DIN, 4 madhësi  të ndryshme në standardin BS.
  • Gjurmë më të vogla karboni.
Shkarkimet

Duke e marrë parasyshë suksesin e baterive Hawker Water Less në mirëmbajtjen jo të shpeshtë,

inxhinjerët e Enerysit krijuan një pako energjie që ofron intervale edhe më të gjata në mes

ri-mbushjeve.

 

Bateritë Hawker Water Less 20 janë të afta të operojnë deri në 100 cikle(rreth 20 javë)

para se të nevojitet ri-mbushja me elektrolit. Bateritë standarde me mbushës 50 Hz zakonisht duhet të

ri-mbushen ne baza javore, keshtu që nëse cikli rritet në 20 javë, kostoja e punës

zvogëlohet për 90%.

 

Bateritë traksionare Hawker Water Less 20 ofrojnë nivelin e fuqisë dhe besueshmërisë që nevojitet

për aplikime nga “low duty” deri në “heavy duty” ku përfshihen piruner industrial.

Gama Hawker Water Less është lidere në teknologjinë e baterive dhe shton efikasitetin

e duhur biznesit tuaj.

 

Tek paisjet standarde përfshihen: indikator i nivelit të ulët të elektroliteve në bateri për të

informuar nëse ka nevojë për ri-mbushje; Wi-iQ paisje monitoruese për monitorimin e gjendjes

së baterisë dhe sistemi për rimbudhje të elektrolitit Hawker Aquamatic.

Na gjeni në Google Map