Bateritë Genesis me Plumb të Pastër

Specifikimet
  • Aftësi superiore karikimi të shpejtë dhe shkarkimi
  • Denduri e lartë energjetike dhe fuqie
  • Kohë ruajtjeje deri në 2 vjet
  • Aftësi për karikim të shpejtë
  • Jetëgjatësi e madhe në qark të hapur
  • Aftësi e ciklit të thellë (deri në 400 cikle për thellësi deri në 80% shkarkim)
  • Aftësi për ri-karikim nga shkarkime të thella të përsëritura
  • Gamë e gjerë e temperaturës së funksionimit ((-40ºC deri +80ºC me veshje metalike)
  • E njohur nga UL – skedari Nr. MH12544
Shkarkimet

Që nga paraqitja e tyre në fillim të viteve ’90, bateritë Genesis me pllakë të hollë plumbi-kallaj të pastër (TPPL) janë etabluar si bateri me performancë tepër të lartë, të përshtatshme për një gamë të gjerë aplikimesh të komplikuara. Sot, teknologjia TPPL mund të gjendet një larmi aplikimesh, si p.sh. pajisje për emergjencat, aviacionin, mjekësore, ashensorë, paketa amplifikuese/ndezjeje, ushtri dhe konsum.

Bateritë Genesis EP® me pllakë të hollë plumbi të pastër (TPPL) punojnë shkëlqyeshëm në mjedise me temperatura ekstreme ambienti dhe aplikime cikluese, të tilla si në pajisje mjekësore, telekom, UPS, energji mbështetëse për kompjuter, energji të rinovueshme, pajisje hortikulture dhe automjete elektrike hibride (HEV).

Na gjeni në Google Map