Bateritë Genesis NP

Specifikimet
  • Funksionim i garantuar pa rrjedhje përveç në pozicionin përmbys
  • Jetëgjatësi e parashikuar 3 deri 5 vjet në aplikime shërbimi plotësues
  • Më shumë se 1000 cikle shkarkim/karikim, në varësi të nivelit mesatar të shkarkimit
  • Aftësi ri-karikimi edhe pas shkarkimesh të thella
  • Mund të funksionojë në një gamë të gjerë temperaturash ambienti
Shkarkimet

Seria e sotme e baterive Genesis NP® është pika kulmore e një përvoje prej më shumë se dhjetë dekada në prodhimin e baterive.

Kombinimi i dendësisë së lartë së energjisë, konstruksionit kundër rrjedhjeve, performancës së shkëlqyer në aplikime me karikim plotësues ose ciklik dhe jetëgjatësia e madhe në shërbim bëjnë që bateria e serisë Genesis NP e tipit plumb-acid pa nevojë mirëmbajtjeje dhe që mund të rimbushet, të jetë bateria më e besueshme dhe e gjithanshme që ofron tregu.

Na gjeni në Google Map