Bateritë GAZ

Specifikimet
  • Gama e gjerë e kapacitetit dhe vecorive të fuqisë përputhen me aplikime të ndryshme.
  • Rezistencë të shkëlqyer ndaj ngarkesës elektrike dhe mekanike.
  • 20 vite jetëgjatësi e garantuar
  • Temperaturë e gjerë operimi -50ºC deri 70ºC
  • Jetëgjatësi e gjatë deponimi për të minimizuar koston në rast vonese në komisionim.
  • Rezervë e lartë elektroliti nënkupton minimizim të mirëmbajtjes dhe ulje të kostos.
  • Shtëpizë e tejdukëshme plastike për vezhgimin e nivelit të elektrolitit.
Shkarkimet

Seria GAZ e baterive Nikel-Kadmium(Ni-Cd) janë dizajnuar posaqërisht që të ofrojnë jetëgjatësi shumë të madhe në kushte të rënda dhe temperatura ekstreme. Kur këto avantazhe kombinohen me nevojë minimale për mirëmbajtje e bëjnë baterinë GAZ Nikel-Kadmium zgjedhjen ideale për hekurudha, energji të ripërtritëshme, lokacione pa rrjet energjie elektrike, telekomunikim dhe aplikime ku nevojitet cikël i lartë i mbushje-zbrazjeve të baterisë.

Dizajni i robust nënkupton rezistencë të shkëlqyeshme ndaj ngarkesës mekanike dhe elektrike, rrezik i ulët degradimi të termialeve dhe kohë shërbimi të garantuar prej 20 vitevee më shumë. Ky kombinim dhe përdorimi i shpeshtë e bënë gamën e bateriave GAZ Ni-Cd zgjedhjen e duhur për aplikime industriale ku nevojitet besueshmëri e lartë dhe siguri maksimale.

Gama e baterive GAZ Ni-Cd përfshinë modelet: KL; KM; KH; KGL; KGM and SOL G.

Na gjeni në Google Map