Bateritë DataSafe NPX

Specifikimet
  • E projektuar veçanërisht për aplikime me shkallë të lartë shkarkimi
  • Teknologji VRLA AGM e provuar
  • Fuqia: 23 to 150 Vat/pilë
  • Hapësirë e nevojshme sipas standardit të industrisë
  • 3-5 vjet jetëgjatësi e projektuar
  • Pa rrjedhje dhe pothuajse pa nevojë mirëmbajtjeje
Shkarkimet

Gama DataSafe® NPX e baterive me valvul rregullatore plumb-acid është zhvilluar për të ofruar performancë optimale dhe për të ofruar vlerë superiore në aplikime me normë të lartë shkarkimi.
Të përdorur kryesisht aty ku kërkohet fuqi e lartë për kohëzgjatje të shkurtër, këto module monobllok janë përshtatur në mënyrë ideale aplikime të vogla UPS dhe elektronikë të përgjithshme, të tilla si sistemet e sigurisë dhe alarmeve, dhe paketa amplifikatore, argëtim dhe lodra, etj.

Na gjeni në Google Map