Telekom

ENERSYS ofron një gamë të gjerë të baterive të llojit akumulator premium në tregun e telekomunikacionit. Ky portofol i baterive ofron karakteristika të projektimit të tilla si performancë të jashtëzakonshme , jetë të gjatë , gjurmë kompakt, dendësi të lartë të energjisë , dhe lehtësinë e instalimit. Bateritë tona janë të përshtatshme në mënyrë ideale për një gamë të gjerë e aplikacioneve wireline dhe wireless, duke përfshirë zyrën qendrore dhe fabrikën.

Produktet

Na gjeni në Google Map