Teknologjia Informative

Qendrat e të dhënave (Data Centers) kanë kërkesa specifike për energji elektrike dhë ndërprerja e energjisë nuk është opsion. Inzhinjerët dizajnues tek EnerSys marrin parasyshë këto kërkesa për energji të pandërprerë. Mbështetuni në bateritë tona për energji të sigurtë, gatishmëri dhe performance të shkëlqyeshme gjatë një ndërprerje të energjisë.

Produktet

Na gjeni në Google Map