Bateri për Lokomotiva

Ashtu si një automobil, edhe motorët e lokomotivave me naftë kane nevojë për një bateri për të filluar dhe për të siguruar energji elektrike për dritat dhe kontrollin kur motori nuk është i rrjedhshëm. Rrjedhshmeria e ketij procesi varet nga fuqia dhe siguria e baterive dhe ju mund të mbështeteni gjithmone në bateri nga ENERSYS për energji te sigurte dhe performancë superiore.

Produktet

Na gjeni në Google Map