Paisje perkrahese në terrenin e Aeroportit

Aeroportet përdorin lloje të ndryshme të automjeteve me energji të baterisë për të mbështetur operacionet e avionëve në mes të fluturimeve kur janë në terrene terminale. Ndërsa ju jeni duke pritur në portë , ekipet në terren punojnë me zell për të përgatitur aeroplanin për fluturimin e tij të ardhshëm . Koha është thelbi , dhe askush nuk e di rëndësinë e sigurisë së baterive më shumë se ekipet e terrenit të aeroportit.

Produktet

Na gjeni në Google Map