Bateria Startuese për Gjenerator

Bateria akumulator duhet të kenë një dendësi të lartë të energjisë , jetë të gjatë shërbimi ,dhe aftësi për tu rimbushur shpejtë dhe në menyrë që të jenë efektive. Bateritë tona janë të dizajnuara për të përmbushur këto kërkesa në mënyrë që juve te ju mundesoje lëvizjen e motorëve të mëdhenjë me naftë gjatë temperaturave shume te ftohta. Baterite mund te jene gati kurdo qe keni nevojë për to , për te plotësuar shpejt instalimet ose ne rastet ku ndërprerjet e shpeshta të energjisë janë të zakonshme.

Produktet

Na gjeni në Google Map