Rreth Nesh

Computertrade është themeluar në vitin 2000, në qytetin e Podujevës, 30 km në veri-lindje nga kryeqyteti i Kosovës, Prishtina. Mungesa e nj...

Partners
Partnerët

Ne jemi reprezentuesit kryesor në Republikën e Kosovës të Brendit botëror ENERSYS

Catalogue
Katalogu

Klikoni për tu informuar më shumë rreth listës së produkteve dhe specifikat e tyre

Lajmet e fundit

Na gjeni në Google Map